Mijn favorieten

Aankoopopdracht


Wij helpen u zoeken


Op zoek naar een specifiek soort woning of bedrijfspand in een bepaald gebied? Vertel ons uw wensen, dan helpen wij u zoeken. Dankzij het NVM uitwisselingssysteem weten we op elk moment precies wat er te koop is. Zo kunnen we u op de hoogte stellen zodra er een pand beschikbaar komt dat aan uw wensen voldoet.

De voordelen van onze werkwijze.
Onze manier van werken is direct in meerdere opzichten. Om te beginnen werken we snel. We zetten uw woonwensen op een rijtje en maken uw zoekprofiel zo optimaal mogelijk. Verder staat duidelijkheid voorop in al onze contacten met u. Op elk moment weet u steeds precies hoe de zaken ervoor staan en wat we als deskundige voor u aan het doen zijn.
Er komt veel kijken bij de aankoop van een huis. Wat is de bouwkundige staat, zijn er overheidsregelingen van toepassing, moet er rekening worden gehouden met bestemmingsplannen …. En ook wanneer u tot de koop hebt besloten, moet er juridisch nog van alles geregeld worden. Wanneer u gebruik maakt van de expertise van uw Direct Makelaar, hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring en begeleiden u gedurende het hele traject. Tenslotte staat de Direct Makelaar garant voor nauwkeurigheid. Ons NVM-lidmaatschap is in dat opzicht een belangrijke waarborg.


Neem contact met ons op voor nadere informatie over de mogelijkheden.