Mijn favorieten

Bedrijfsonroerend goed


Direct Makelaars is lid van de NVM. Een belangrijke kwaliteitsgarantie, want een NVM makelaar is gegarandeerd een specialist die het hele vastgoedtraject deskundig voor u regisseert. Door onze persoonlijke en doelgerichte aanpak bent u bij Direct Makelaars verzekerd van een makelaar die alles uit de kast haalt voor de huur of verhuur, aan- en verkoop van uw bedrijfsonroerend goed.

Door uw bedrijfspand deskundig en grondig te taxeren, kunnen we u snel op de hoogte brengen van de waarde van uw pand.

Door een compleet plan van aanpak te maken, heeft de Direct Makelaar een heldere visie op nieuwbouw. Van ontwikkeling tot oplevering staan wij u graag terzijde.

Direct Makelaars adviseert institutionele beleggers bij uitponding. Verder hebben wij de kennis en ervaring om professionele begeleiding te bieden bij grootschalige projecten, zowel huur of verhuur, aan- en verkoop.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek type bedrijfsruimte in een bepaald gebied, dan helpen wij u zoeken. Dankzij het NVM uitwisselingssysteem kunnen we u direct op de hoogte stellen zodra er een onderkomen beschikbaar komt dat past bij uw bedrijf en uw ambities. Als u onroerend goed aanbiedt, zorgen we ervoor dat uw object via alle Direct Makelaars wordt aangeboden in plaats van via één zelfstandige makelaar. Ook wordt uw pand via Funda in Business aangeboden.


Neem contact met ons op voor nadere informatie over de mogelijkheden.