Mijn favorieten

Over Direct makelaars

Een Direct Makelaar herken je direct
Direct Makelaars is een jonge en dynamische groep makelaars, met een werkwijze die wordt gekenmerkt door vier sleutelwoorden: snel, duidelijk, gedreven en nauwkeurig. Kortom, direct. Wij hebben de ambitie om uit te groeien tot een landelijke groep. Maar niet elke makelaar kan zich zomaar bij ons aansluiten. Allereerst is het NVM keurmerk een must. Maar daarnaast geldt ook nog een aantal aanvullende eisen.

Voldoende ervaring
In onze ogen zijn ervaring en regionale binding belangrijke voorwaarden om een goede makelaar te kunnen zijn. Daarom moet elke Direct Makelaar minstens drie jaar als makelaar actief zijn in de plaats waar hij of zij is gevestigd.

Niet te groot en niet te klein
Een Direct Makelaar moet de capaciteit hebben om altijd voor u klaar te kunnen staan. Anderzijds moet het bedrijf compact genoeg zijn om slagvaardig te blijven. Daarom werken er bij een Direct Makelaar minimaal twee en maximaal vier personen.

De juiste benadering
Een Direct Makelaar is een makelaar die ruimschoots heeft bewezen dat hij kwaliteit in alle opzichten centraal stelt. U kunt er rekenen op de service en de persoonlijke benadering die u als klant verdient.

Klantgerichte openingstijden
De uren waarop u bij voorkeur gebruik maakt van de diensten van uw makelaar, zijn juist niet de uren waarop u zelf moet werken. Daarom is elke Direct Makelaar vier dagen per week van 10.00 tot 20.00 uur geopend.

Een inspirerende persoonlijkheid
Tenslotte is een Direct Makelaar ook iemand die iedereen in zijn of haar omgeving enthousiast weet te maken. Het is een loyale dienstverlener met vernieuwende ideeën - en de gedrevenheid om uw wensen te verwezenlijken.

Zelf Direct Makelaar worden?
Bent u makelaar, voldoet u aan onze eisen en heeft u belangstelling voor de mogelijkheden om u aan te sluiten bij Direct Makelaars? Vul het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met u op.
U kunt ook contact opnemen met de formulemanager: 06 23 82 73 31.